ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ...

Το Δεκέμβριο του 2006 και συγκεκριμένα παραμονή Χριστουγέννων είχα μια απόπειρα διάρρηξης της οικίας μου ενώ βρισκόμουν μέσα και κοιμόμουν με την σύζυγο και την τότε τρίχρονη κόρη μου.

Λεπτομέρειες του περιστατικού δεν θα αναφέρω διότι δεν έχουν και τόση σημασία όμως αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι ήμουν από τους ανθρώπους που ενώ άκουγα για διαρρήξεις απαντούσα: "ε σιγά, σε εμένα θα τύχει".

Και όμως να που έτυχε και για μεγάλο χρονικό διάστημα ο ύπνος μου πλέον ήταν ανήσυχος, με συνέπεια πολλές φορές να ξυπνώ με τον παραμικρό θόρυβο.

Στην προσπάθεια μου να προστατέψω την οικογενειακή μας γαλήνη, άρχισα καταρχήν μια ερεύνα από επαγγελματίες του χώρου, συζητήσεις στο διαδίκτυο, συζητήσεις με φίλους, για το πώς θα μπορέσω να ασφαλίσω την οικία μας.

" Δυστυχώς όμως σαφή απάντηση δεν έπαιρνα από πουθενά. Έτσι ξεκίνησα μια προσωπική έρευνα για να μπορέσω να σχηματίσω την δική μου άποψη. "

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας (η οποία φυσικά δεν σταματά ποτέ διότι και οι διαρρήκτες εξελίσσονται) τα χρησιμοποιώ πλέον για να βοηθήσω και άλλους που είτε έπεσαν θύματα διάρρηξης είτε δεν θέλουν να τους συμβεί τέτοιο παρόμοιο περιστατικό.

Εκπαιδεύτηκα για την τοποθέτηση των νέων τύπων κλειδαριών για θωρακισμένες πόρτες που παρέχουν υψηλή ασφάλεια, βρήκα προϊόντα και συνεργάτες που μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το προφίλ της ασφάλειας που θέλετε να έχετε για την προστασία των αγαπημένων προσώπων και αντικειμένων σας.

Η ευαισθητοποίηση που απέκτησα από την προσωπική μου εμπειρία και η έρευνα που έκανα όλα αυτά τα χρόνια είναι ίσως η καλύτερη λύση για την ασφάλεια και της δικής σας οικογένειας.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!

Μιχαηλίδης Στέφανος